• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten. Lees hieronder wat zij over ons zeggen.

Wij hebben 803 reviews in totaal


Klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10
10
"Snelle levering, exact op maat en vriendelijke, behulpzame medewerker bij het afhalen. Reden om nog terug te komen."
Eric
Brummen
25 dec. 2019
8
"Het is de tweede keer dat ik bij opmaatzagen bestel. Eerder plaatmateriaal in verstek laten zagen. Nu enkel op maat. Zoals de titel al zegt, het was perfect op maat. Ook is het met zorg ingepakt en vlot verstuurd!"
Linda
Voorburg
15 dec. 2019
10
"Prima service, aardige mensen en zelfs een te groot afgemeten plank werd ter plaatse nog even op maat gemaakt ... zeer flexibel en klantvriendelijk!"
Peter
Veenendaal
13 dec. 2019
10
"Makkelijk bestelprogramma, snel en netjes geleverd. Top dus!"
Rob
Merselo
4 dec. 2019
10
"Snel, betrouwbaar, prijs/kwaliteit is uitstekend"
Joost
Weert
27 nov. 2019
8
"Twee platen zwart mdf besteld. Mooie strakke snijranden zonder splinters of happen. Alles ook binnen toleranties, dus de platen konden direct gebruikt worden. Levertijd was aan de relatief lange kant; circa 2 weken."
Dennis
Eindhoven
26 nov. 2019
10
"Snelle nette levering en prima product"
T Berendse
Rijsenhout
26 nov. 2019
10
"3 kasten besteld bij Opmaatzagen. Mooie kast met duidelijke instructies. Zending was niet compleet, maar service was erg vriendelijk en is snel verholpen. Zeer tevreden."
Edwin
Valkenswaard
24 nov. 2019
8
"Prima verder, uitstekende afhandeling."
Ivo Brugman
Rosmalen
22 nov. 2019
10
"Zeer tevreden met het bestelproces, de levering en de klantenservice. Een van de bestelde artikelen bleek niet op voorraad. Hier werd snel en adequaat op gereageerd in de vorm van een alternatief wat kosteloos werd aangeboden, ondanks de hogere kostprijs. Communicatie vanuit de klantenservice was snel en oplossingsgericht. Bij aflevering werd de zending door de transporteur nog gecontroleerd aan de hand van de pakbon. Dit maak ik zelden mee."
Klaas
Willemsoord
15 nov. 2019

Enthousiast?

Bekijk ons assortiment:

Hout en plaatmateriaal MDF, Multiplex, OSB, etc.
Hout Steigerhout, Balken en latten
Klusbenodigdheden Schroeven, spijkers, lijm
Meubelcollectie Meubels met karakter
Maatwerk meubels Ontwerp je eigen kast!