• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten. Lees hieronder wat zij over ons zeggen.

Wij hebben 818 reviews in totaal


Klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10
8
"Goed op maat en vlot uitgevoerd. Wel zou het fijn zijn als er naast de koerier (best wel prijzig) een tweede optie zou zijn voor kleiner zaagwerk via bijvoorbeeld Postnl of DHL."
Nick
Huizen
14 apr. 2021
10
"2x plaatmateriaal besteld. En inderdaad tot op de mm nauwkeurig. Rechte zaagranden zonder kartels. Mooi hout. Netjes verzonden en op tijd geleverd. Tweede levering een kleine beschadiging midden op een plaat door transport. Was geen belemmering voor ons."
Nathalie
Kampen
12 apr. 2021
10
"Prima!"
Annemarie
Koning
11 apr. 2021
10
"We hebben 2 houten planken op maat laten zagen bij hun. Het is zeer mooi hout, correct gesneden, en het was heel snel geleverd. Echt top service!!!"
K
Londerzeel
2 apr. 2021
10
"Je betaalt alleen voor het geleverde product. Als ik een standaardmaat plaat zelf had moeten zagen was ik een stuk duurder uit geweest."
Bart
Heerhugowaard
1 apr. 2021
9
"Ik heb een eiken- en een mdf-paneeltje besteld. Binnen drie werkdagen netjes verpakt ontvangen. Mooi afgewerkt materiaal."
Aldo
Rotterdam
30 mrt. 2021
10
"Per ongeluk had ik eerst de verkeerde timmerpanelen besteld. Na contact via de website werd ik snel terug gebeld en hebben we de bestelling kunnen annuleren. Binnen een uur mijn geld weer terug ontvangen. Opnieuw besteld met de juiste afmetingen. De panelen zijn exact op de juiste datum afgeleverd en waren perfect op maat gezaagd. Precies zoals je het hebben wilt."
Jan Scherphof
VRIEZENVEEN
29 mrt. 2021
10
"Als je doet wat je beloofd, heeft de klant niets te klagen. Keurig volgens afgesproken datum. Keurig volgens aangeleverde afmetingen. Keurig volgens beloofde kwaliteit. 5 dikverdiende sterren!!"
Maarten H
Breda
29 mrt. 2021
10
"Alles netjes op maar gezaagd en snelle levering. Behulpzame klantenservice"
Mickey Brinkmeijer
NIEUW-VENNEP
27 mrt. 2021
10
"Alles was goed verpakt en tot op de mm nauwkeurig gezaagd. Top!"
Bram
Langedijk
26 mrt. 2021

Enthousiast?

Bekijk ons assortiment:

Hout en plaatmateriaal MDF, Multiplex, OSB, etc.
Hout Steigerhout, Balken en latten
Klusbenodigdheden Schroeven, spijkers, lijm
Meubelcollectie Meubels met karakter
Maatwerk meubels Ontwerp je eigen kast!