NIEUW: Volledig gespoten maatwerk meubels

Jouw meubel in jouw favoriete kleur!

Met trots introduceren wij onze nieuwe service binnen OPMAATZAGEN.nl: volledig gespoten vakkenkasten en meubels. Vanaf nu kun je jouw favoriete maatwerk meubel in elke kleur mogelijk laten spuiten. Was je al van plan om jouw vakkenkast een kleurtje te geven, maar zag je tegen de verfklus op? Dat hoeft nu niet meer, want de kast wordt volledig in de juiste RAL-kleur geleverd. Jij maakt het ontwerp en kiest de kleur, wij regelen de rest!

Compleet afgewerkte kast, net zo makkelijk!

Wij zien dat onze klanten vaak hun vakkenkasten een kleurtje geven, om hem bijvoorbeeld meer in het interieur te laten mengen of juist om hem echt eruit te laten springen. We kunnen ons voorstellen dat het verven van zo’n groot meubel een behoorlijke klus kan zijn, waardoor wij onszelf de vraag gingen stellen: hoe kan dit nou gemakkelijker?

Bekijk hier de vakkenkasten op onze webshop

Hoe werkt het?

Het antwoord op de vraag: bestel eenvoudig jouw gespoten maatwerk vakkenkast met onze maatwerk configurator. Bij stap 1 ‘Kies houtsoort’, kun je nu de gewenste RAL-kleur toevoegen. Deze functie is uitsluitend mogelijk op de houtsoort: MDF Lakdraag – gespoten. Door de lakdragende folie wordt de verf egaal aangebracht en pakt hij de kleur het beste omdat hij een neutrale/witte ondergrond heeft. De gespoten toplaag is van zeer hoge kwaliteit, waardoor de kast voor een lange tijd zijn mooie kleur behoudt.

Configureer mijn volgende kast

Welke kleur kies jij?

Om je wat inspiratie te geven voor jouw gespoten vakkenkast, zijn onderstaand projecten te zien van onze maatwerk vakkenkasten die geheel geverfd zijn in diverse kleuren. Mocht je nog twijfelen over de kleur of wil je advies van een expert, zodat je zeker weet dat jouw gekozen RAL-kleur past in je interieur? Maak dan nu een afspraak met een van onze vakkenkast experts.

 

Ga direct aan de slag

Wil jij direct aan de slag met onze maatwerk meubels, download dan ons schetspapier met veel tips en tricks. Daarnaast hebben wij alvast een aantal handige artikelen voor je op een rij gezet. Veel plezier!

  1. Een maatwerk meubel via onze product configurator bestellen
  2. Alles over de verschillende houtsoorten
  3. Tips voor het maken van de perfecte schets