Maatwerk vakkenkast PIET: alles wat je moet weten!

Met onze maatwerk vakkenkasten ben jij zelf de ontwerper van jouw meubelstuk. Mix en match materialen en bepaal zelf hoeveel deurtjes, lades, kleppen, open vakken etc. in de kast komen. Om je hierbij te ondersteunen hebben wij zelf een aantal vakkenkasten ontworpen op basis van de laatste woontrends. Zoals PIET, PIET is functioneel en modern. Hij bevat veel opbergruimte, maar ook genoeg open vakken om jouw favoriete decoratie in uit te stallen. Zie jij PIET al in jouw interieur?

Jouw unieke kast op maat gemaakt

Als je een uniek idee hebt voor een gave kast, dan wil je dat natuurlijk op maat laten maken. Wij hebben het proces heel gemakkelijk gemaakt door een zelfgemaakt ontwerp online bestelbaar te maken. Heb je hier een vraag over? Dan kunt je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!⁠

 

Contactformulier

Ons holle planken principe

Onze vakkenkasten worden opgebouwd uit holle planken. We gebruiken het materiaal van jouw keuze met een dikte van 9 of 10 mm. Hiervan maken wij holle planken die stevig en toch licht van gewicht zijn. Hierdoor wordt het in elkaar zetten van de kast een stuk gemakkelijker, doordat je niet met zware platen hoeft te werken. De holle planken schuif je over een latje dat al op de juiste plek is gemonteerd. Op die manier schuif je jouw meubel heel eenvoudig op de juiste manier in elkaar en hoef je deze alleen nog even vast te schroeven voor de stevigheid.

Haal sfeer in huis met Piet

Natuurlijk kun je gaan voor PIET in een volledig witte variant, eiken gefineerd of mat zwart? Maar je kan PIET ook combineren door spaanplaat wit dekkend en eiken gefineerd samen te voegen, zoals in de afbeelding hiernaast. De kast oogt warmer en geeft sfeer. Nog meer sfeer? Voeg dan spotjes toe aan de kast en laat door ons alvast de diameter frezen. Dat is écht handig!

Wanneer je gaat voor spaanplaat wit dekkend, dan ga je voor een kast die volledig is afgewerkt en geen likje verf meer nodig heeft. Liever een budget vriendelijke variant? Ga dan voor MDF blank of MDF lakdraag. Deze materialen zijn relatief goedkoper dan spaanplaat, echt moeten deze nog wel geverfd worden.

Eerst het materiaal in het echt bekijken? Bestel dan een sample.

Sample bestellen

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom en laat je adviseren door onze vakkenkast experts. Zij helpen jou met tips voor het opmeten van jouw vakkenkast, welke indelingen mogelijk zijn en waar je op moet letten bij specifieke afmetingen. Mocht je nog niet precies weten wat voor een vakkenkast bij jouw interieur past? Schakel dan onze interieurstylisten in en zij zoeken samen met jou een oplossing!

In onze showroom vind je ook een diverse voorbeeld kasten, zoals PIET. Mocht je oog gevallen zijn op deze sfeervolle vakkenkast? Kom dan langs in onze showroom en bekijk PIET in levende lijven.

Afspraak maken

Schetsen, schetsen en schetsen

Is vakkenkast PIET niet helemaal naar jouw smaak, maar zijn er wel elementen die je graag overneemt? Verwerk het in een schets. Door middel van deze schets snappen wij gelijk wat je bedoelt. Moeite met schetsen of geen idee waar je moet beginnen? Lees dan dit blog door en volg de eenvoudige stappen.

Download ons schetspapier