• Home
Thuiswinkel Waarborg

Maatwerk tafelblad van FENIX NTM Verde Comodore in ronde vorm

Ga je voor maatwerk, dan ga je voor OPMAATZAGEN.nl. Met trots introduceren wij ons nieuwste merk STULPR. Dit merk maakt van jouw tafeldromen werkelijkheid, zo kun jij zelf je droom tafelblad op maat ontwerpen met keuze uit diverse vormen, afmetingen en afwerkingen.

FENIX NTM: Wat is het?

De toplaag FENIX NTM is door (interieur) architecten erg populair en geliefd vanwege haar matte uitstraling. Het materiaal voelt heel zacht aan en er zijn geen vingerafdrukken zichtbaar. Vanwege de toegepaste nano-technologie herstellen kleine krasjes vanzelf. Een ander groot voordeel zijn de anti-bacteriële eigenschappen. Daarom wordt FENIX NTM veel toegepast in (exclusieve) keukens.

Bestel direct deze tafel op maat

Beperkte ruimte? Ga voor de cirkel

De ronde tafel staat bekend om zijn functionaliteit in kleinere ruimtes. Doordat de tafel geen hoeken heeft, kun je er gemakkelijk omheen lopen en oogt de kamer ruimtelijker. Ook is het een hele knusse tafel, je kan namelijk iedereen aankijken die aan tafel zit. Perfect voor een spelletjes- of borrelavond. Dit eettafelblad heeft een diameter van maar liefst 159,0 cm, wat deze tafel nog unieker maakt!

Hieronder een indicatie van veel gebruikte afmetingen voor een rond tafelblad met daarbij het aantal personen dat kunnen aanschuiven. Wij adviseren om zelf nog na te meten, voordat je een keuze maakt.

Aantal personen Diameter (cm)
2-3 100,0
3-4 110,0/120,0
4-5 130,0
5-6 140,0
6-7 150,0
7-8 160,0

Voor welke randafwerking ga jij?

Deze design tafel beschikt over een ABS band in dezelfde kleur als de toplaag. Dit zorgt voor een strakke afwerking van het tafelblad. Naast de rechte ABS band kun je jouw tafelblad ook laten afwerken met een rechte Multiplex rand, dat is net wat eigenwijzer. Bekijk alle randafwerkingen in de maatwerk configurator. Of bespreek de mogelijkheden met onze meubeladviseurs.