• Home
Thuiswinkel Waarborg

Maatwerk knaller: een ovalen tafelblad van Forbo Furniture Linoleum Orange blast

Wie durft kiest voor een tafelblad met een toplaag van Forbo furniture linoleum Orange blast. Deze levendige kleur springt eruit in jouw interieur. Ook zo verliefd op deze kleur maar dan minder opvallend in jouw huiskamer? Ga dan voor een salontafel of bijzettafel!

Forbo furniture linoleum: wat is het?

Forbo is beschikbaar in een tal van kleuren. Van rustige, natuurlijke pastelkleuren tot uitsprekende felle kleuren als oranje en groen. De fijne afwerking voelt warm en comfortabel aan. Het materiaal heeft een matte oppervlakte, welke geen afdruk van vingers laat zien. Forbo plaatmateriaal behoudt langdurig zijn levendige kleur, zonder dat deze vervaagd.

Bekijk alle toplagen

Een ovalen eettafel of salontafel

De ovaal kan niet missen in ons assortiment. Of je hem nou inzet als eettafel of salontafel, hij geeft jouw interieur zo veel stijl. Dit komt omdat het een vorm is die in de meeste interieurs niet vaak gebruikt wordt, maar wel zorgt voor een mooie balans met de ronde en vierkante vormen in je huis.

Hieronder een indicatie van veel gebruikte afmetingen voor een ovaal tafelblad met daarbij het aantal personen dat kunnen aanschuiven. Wij adviseren om zelf nog na te meten, voordat je een keuze maakt.

Aantal personen Lengte (cm) Breedte (cm)
4-6 200,0 110,0
6 220,0 110,0
6-8 240,0 110,0

Een verjongen ronde randafwerking met blanke lak

Om het felle van het oranje te doorbreken hebben wij gekozen voor een blanke lak. Zo zie je mooi de kern van het multiplex te voor schijn komen onder het vurige oranje. Je er ook voor kiezen om een verjongen ronde en verjongen rechte rand af te lakken met een witte, zwarte of grijze lak. Graag nog meer informatie en advies? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze meubel adviseurs.