• Home
Thuiswinkel Waarborg

Maatwerk eettafelblad van FENIX NTM Grigio Londra in ronde vorm

Met onze STULPR tafelbladen creëer jij eenvoudig jouw design tafelblad op maat. Wij leggen het ontwerp proces volledig in jouw handen. Bepaal de vorm, afmetingen, dikte, toplaag en randafwerking!

FENIX NTM: wat is het?

Kies je voor FENIX NTM dan kies je voor een high-end matte uitstraling. Het materiaal voelt zacht aan, ondanks dat het materiaal vrij hard en super stevig is. FENIX NTM is verkrijgbaar in rustige, tijdloze kleuren. Het materiaal is krasbestendig en beschikt over een anti-fingerprint coating. Ideaal voor kleinere kinderen die lekker aan tafel willen kleuren en knutselen. Door zijn super matte uitstraling geeft het blad geen reflectie of weerspiegeling. Mocht er toch wat geknoeid worden op de tafel, dan is dit gemakkelijk af te nemen met een doek.

Bestel dit tafelblad op maat

Diverse vormen tafel- en bureaubladen

Met STULPR’s maatwerk configurator kun jij verschillende vormen selecteren. Een fijne ronde vorm als deze is beschikbaar vanaf 45,0 cm tot wel 159,0 cm. Zo kan hij ingezet worden als tafelblad voor bijvoorbeeld een salontafel of eettafel. Ideaal voor zowel kleine als grote ruimtes! Is rond niet wat je zoekt, bekijk dan ook onze ovalen, rechthoekige en vierkante tafels.

Hieronder een indicatie van veel gebruikte afmetingen voor een rond tafelblad met daarbij het aantal personen dat kunnen aanschuiven. Wij adviseren om zelf nog na te meten, voordat je een keuze maakt.

Aantal personen Diameter (cm)
2-3 100,0
3-4 110,0/120,0
4-5 130,0
5-6 140,0
6-7 150,0
7-8 160,0

Beschikbare randafwerking: verjongen of recht

Voor jouw maatwerk tafelblad kun je kiezen uit verschillende randafwerkingen. Zo beschikken wij over de randafwerkingen verjongen rond, verjongen recht en recht. Elke randafwerking kan afgewerkt worden met een blanke lak. Wanneer je kiest voor deze blanke lak, kies je voor een rand van Multiplex. Dit geeft het meubel net even stoerder randje. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een effen kleur, bekijk de mogelijkheden per randafwerking in onze maatwerk configurator. Of ontvang extra informatie van onze meubeladviseurs.