Een vakkenkast én TV meubel, ontdek GOOF

GOOF is een flinke vakkenkast met ruimte voor een TV. Het is dus eigenlijk een vakkenkast en TV meubel in één! Lees hier alles over TV meubel GOOF.

Wie is GOOF?

GOOF is een van de vele meubels in onze meubelcollectie. Deze collectie bevat unieke meubels die wij zelf hebben ontworpen en die in onze zagerij volledig op maat worden gemaakt. GOOF is een TV meubel van formaat. Naast de TV-nis zijn er nog verschillende open vakken waarin je de mooiste dingen tentoon kunt stellen. GOOF, net als alle andere meubels in onze collectie, kun je direct bestellen, maar je kunt hem ook aanpassen naar jouw wensen. Tijdens het bestelproces kun je namelijk ervoor kiezen om de maten en indeling aan te passen. Dit doe je in onze configurator, waarmee je ook een kast op maat kan ontwerpen!

Bekijk onze meubelcollectie

GOOF zijn kwaliteiten

GOOF is een veelzijdig TV meubel die, naast het strak wegwerken van de TV, nog veel meer dingen kan doen. Hij is beschikbaar in verschillende houtsoorten en je schuift hem eenvoudig thuis in elkaar! Maak kennis met de kwaliteiten van GOOF!

Handige TV-nis

GOOF is een TV meubel. Dit betekent dat hij ruimte biedt om je TV in te plaatsen. De TV-zit bij GOOF in het midden van de kast en komt met een stevige achterwand. Hieraan kun je jouw TV ophangen als je dat wilt, maar je kunt de TV natuurlijk ook op zijn standaard laten staan in een open vak. De TV-nis van GOOF is 118,0 centimeter breed en 80,0 centimeter hoog, wat groot genoeg is voor een moderne televisie van 55 inch. Een kleinere televisie past natuurlijk ook, maar voor grotere televisies is het wel belangrijk om eerst de televisie op te meten zodat je zeker weet dat hij past. De achterwand van de TV-nis is 10,0 centimeter diep, waardoor de TV niet diep verzonken is in de kast. De totale diepte van de kast is 35,0 centimeter, dus achter de wand is genoeg ruimte om alle kabels van de televisie netjes weg te werken.

Ruime vakken

Om de TV-nis heen zijn er verschillende open vakken. De meest bijzondere vakken zijn de vakken naast de TV-nis, deze zijn namelijk gemaakt met uitsparingen voor spotjes. Deze uitsparingen hebben een diameter van 70 millimeter, wat groot genoeg is voor de meeste standaard spots. De kabels van de spotjes kunnen makkelijk door de holle plank heen worden geleid en aan de achterkant van de kast netjes weggewerkt worden. Boven de TV-nis zijn nog twee lagen met open vakken. De laag direct boven de TV-nis bevat twee brede open vakken waar je jouw mediaspelers of spelcomputers kwijt kunt, of je collectie aan DVD’s en CD’s, als je die nog hebt. De bovenste laag bestaat uit drie open vakken waar je bijvoorbeeld wat plantjes of foto’s op tentoon kunt stellen. Ruimte zat dus!

Strakke deurtjes

Onder de TV-nis vind je de strakke deurtjes van de gesloten vakken. Valt je iets op? Dat klopt! Deze deurtjes hebben geen greepjes. Dat hebben ze ook helemaal niet nodig, want deze deurtjes zijn voorzien van een push-to-open systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je deurtjes open kunt doen door er simpelweg tegenaan te duwen. Als je ze wilt sluiten duw je er gewoon weer tegenaan en vallen de deurtjes weer netjes in de kast. De scharnieren die gebruikt zijn zie je ook vaak terug in keukens. Deze scharnieren hebben meerdere standen en kunnen niet dichtgeslagen worden, dankzij het soft-close systeem. Scheelt een hoop herrie in huis!

GOOF in elkaar zetten

GOOF bestel je als een handig bouwpakket. Dit betekent dus dat je hem thuis nog in elkaar moet zetten. Vrees niet, dat is gemakkelijker dan het lijkt! Je krijgt van ons alle onderdelen die je nodig hebt om hem in elkaar te zetten en daarbij een handleiding speciaal ontworpen voor jouw kast! Wil je zien hoe je GOOF in elkaar zet? Bekijk dan deze video waar klus-expert Ivonne een variant van GOOF van MDF Zwart V313 in elkaar zet in onze showroom.

GOOF in jouw huis!

Wil jij ook zo’n toffe kast als GOOF in jouw huis hebben staan? Dat kan! Je kunt GOOF online bestellen in onze webshop. Hij is daar beschikbaar in verschillende houtsoorten, waaronder diverse varianten van MDF, Multiplex, OSB en Underlayment. Als je jouw bestelling hebt voltooid worden alle onderdelen vanaf 15 werkdagen bij jou thuis bezorgd, maar je kunt het pakket natuurlijk ook ophalen bij onze zagerij in Veenendaal. Zin om aan de slag te gaan? Bestel GOOF dan nu in onze webshop!

Bestel GOOF eenvoudig online!

Onze GOOF en jullie GOOF

De variant van GOOF die wij in onze showroom hebben geplaatst is nét even wat anders dan de GOOF die in de collectie staat. De GOOF die in onze showroom staat heeft andere hoogtematen voor de vakken en is net wat dieper. De hoogte van de onderste vakken bij showroom-GOOF is 65 centimeter, webshop-GOOF heeft daar vakken 54 centimeter. De middelste vakken zijn bij showroom-GOOF 90 centimeter en bij webshop-GOOF 80 centimeter. De twee rijen met de bovenste vakken zijn bij showroom-GOOF 30 centimeter, terwijl die bij webshop-GOOF 40,5 centimeter zijn. Als je snel kunt rekenen is het je waarschijnlijk al opgevallen dat allebei de kasten even hoog zijn en dat alleen de indeling is aangepast. Zoals al eerder is gezegd is er ook een diepteverschil, showroom-GOOF is namelijk 41 centimeter diep, terwijl webshop-GOOF 35 centimeter diep is. Verder hebben we ook nog een extra ligger geplaatst in het vak links van de TV-nis en hebben we ook een achterwand geplaatst. Wil jij ook deze versie van GOOF? Dan kun je dat doen door eenvoudig de maten aan te passen tijdens het bestelproces. Je kunt dan ook de extra ligger toevoegen.

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op