• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

MDF lakdragend kopen

Online MDF lakdragende platen kopen? Gratis gezaagd!

Online MDF lakdragende platen kopen? Gratis gezaagd!

Bent u op zoek naar MDF lakdragend? Plaats dan uw bestelling bij opmaatzagen.nl, dé online zagerij! Wij zagen uw MDF gratis voor u op maat en u heeft uw bestelling binnen 3 werkdagen in huis. Naast MDF lakdragend kunt u bij ons ook terecht voor andere soorten MDF zoals MDF blank en MDF vochtwerend.

Gratis op
maat gezaagd
Vanaf 3
werkdagen in huis
Afhalen
in Veenendaal
Klantenservice

MDF lakdragende platen gebruiken in huis

MDF lakdragende platen zijn aan beide zijden voorzien van lakdraagfolie. Dit folie voorkomt niet alleen overmatige absorptie van verf, maar is bovendien stoot- en krasvast. Daarnaast bespaart u met de aangebrachte laklaag tijd op de afwerking van uw MDF: het plaatmateriaal hoeft niet worden gegrond en lakken geeft direct een egaal eindresultaat. Het plaatmateriaal wordt met name gebruikt in de meubelindustrie en interieurbouw, bijvoorbeeld als scheidingswand of voor het bouwen van kasten. 

Ons assortiment

MDF lakdragend kopen bij opmaatzagen.nl

Opmaatzagen.nl is dé online zagerij en specialist op het gebied van op maat gezaagd hout. Bij ons kunt u met één druk op de knop uw MDF lakdragende platen kopen. Kies de gewenste dikte en afmeting en uw plaatmateriaal wordt gratis voor u op maat gezaagd. Staat het MDF waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. 

Online MDF lakdragend kopen

Bij opmaatzagen.nl kunt u terecht voor op maat gezaagd MDF lakdragende platen in de dikte en afmeting die u nodig heeft. Wij zagen uw plaatmateriaal gratis voor u op maat, zodat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk nodig heeft. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen zorgvuldig verpakt bezorgd. U kunt uw MDF lakdragende platen ook ophalen in onze houtzagerij in Veenendaal.

Alle houtsoorten op één plek

In onze webshop vindt u behalve MDF lakdragend, blank en vochtwerend ook diverse andere soorten hout en plaatmateriaal, zoals multiplex, spaanplaat, OSB en underlayment. Wilt u meerdere houtsoorten of platen tegelijk bestellen? Dat kan! Kies een voor een uw plaatmateriaal in de gewenste afmetingen en voeg deze toe aan uw bestelling.

Start met bestellen

Supersnel bestellen

Gratis op maat gezaagd

Kies houtsoort 1
Kies dikte 2
Kies vorm 3
Kies afmetingen 4