• Home
Thuiswinkel Waarborg

Online MDF lakdragende platen kopen? Gratis gezaagd!

Online MDF lakdragende platen kopen? Gratis gezaagd!

Bent u op zoek naar MDF lakdragend? Plaats dan uw bestelling bij OPMAATZAGEN.nl, dé online zagerij! Wij zagen uw MDF gratis voor u op maat en u heeft uw bestelling binnen 3 werkdagen in huis. Naast MDF lakdragend kunt u bij ons ook terecht voor andere soorten MDF zoals MDF blank en MDF vochtwerend.

MDF lakdragende platen gebruiken in huis

MDF lakdragend platen zijn aan beide zijden voorzien van lakdraagfolie. Dit folie voorkomt niet alleen overmatige absorptie van verf, maar is bovendien stoot- en krasvast. Daarnaast bespaart u met de aangebrachte laklaag tijd op de afwerking van uw MDF: het plaatmateriaal hoeft niet worden gegrond en lakken geeft direct een egaal eindresultaat. Het plaatmateriaal wordt met name gebruikt in de meubelindustrie en interieurbouw, bijvoorbeeld als scheidingswand of voor het bouwen van kasten. 

MDF lakdragend kopen bij OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl is dé online zagerij en specialist op het gebied van op maat gezaagd hout. Bij ons kunt u met één druk op de knop uw MDF lakdragende platen kopen. Kies de gewenste dikte en afmeting en uw plaatmateriaal wordt gratis voor u op maat gezaagd. Staat het MDF waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. 

Online MDF lakdragend kopen

Bij OPMAATZAGEN.nl kunt u terecht voor op maat gezaagd MDF lakdragend platen in de dikte en afmeting die u nodig heeft. Wij zagen uw plaatmateriaal gratis voor u op maat, zodat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk nodig heeft. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen zorgvuldig verpakt bezorgd. U kunt uw MDF lakdragende platen ook ophalen in onze houtzagerij in Veenendaal.

Alle houtsoorten op één plek

In onze webshop vindt u behalve MDF lakdragend, blank en vochtwerend ook diverse andere soorten hout en plaatmateriaal, zoals multiplex, spaanplaat, OSB en underlayment. Wilt u meerdere houtsoorten of platen tegelijk bestellen? Dat kan! Kies een voor een uw plaatmateriaal in de gewenste afmetingen en voeg deze toe aan uw bestelling.

Bekijk ons Assortiment