Online MDF lakdragende platen kopen? Gratis gezaagd!

Online MDF lakdragende platen kopen? Gratis gezaagd!

Ben je op zoek naar MDF lakdragend? Plaats dan je bestelling bij OPMAATZAGEN.nl, dé online zagerij! Wij zagen jouw MDF gratis voor je op maat en je hebt jouw bestelling binnen werkdagen in huis. Naast MDF lakdragend kun je bij ons ook terecht voor andere soorten MDF zoals MDF blank en MDF vochtwerend.

MDF lakdragende platen gebruiken in huis

MDF lakdragend platen zijn aan beide zijden voorzien van lakdraagfolie. Dit folie voorkomt niet alleen overmatige absorptie van verf, maar is bovendien stoot- en krasvast. Daarnaast bespaar je met de aangebrachte laklaag tijd op de afwerking van jouw MDF: het plaatmateriaal hoeft niet worden gegrond en lakken geeft direct een egaal eindresultaat. Het plaatmateriaal wordt met name gebruikt in de meubelindustrie en interieurbouw, bijvoorbeeld als scheidingswand of voor het bouwen van kasten. 

MDF lakdragend kopen bij OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl is dé online zagerij en specialist op het gebied van op maat gezaagd hout. Bij ons kun je met één druk op de knop jouw MDF lakdragende platen kopen. Kies de gewenste dikte en afmeting en jouw plaatmateriaal wordt gratis voor je op maat gezaagd. Staat het MDF waar  naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. 

Online MDF lakdragend kopen

Bij OPMAATZAGEN.nl kun je terecht voor op maat gezaagd MDF lakdragend platen in de dikte en afmeting die je nodig hebt. Wij zagen jouw plaatmateriaal gratis voor je op maat, zodat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk nodig heeft. Jouw bestelling wordt binnen werkdagen zorgvuldig verpakt bezorgd. Je kunt jouw MDF lakdragende platen ook ophalen in onze houtzagerij in Veenendaal.

Alle houtsoorten op één plek

In onze webshop vindt je behalve MDF lakdragend, blank en vochtwerend ook diverse andere soorten hout en plaatmateriaal, zoals multiplex, spaanplaat, OSB en underlayment. Wil je meerdere houtsoorten of platen tegelijk bestellen? Dat kan! Kies een voor een je plaatmateriaal in de gewenste afmetingen en voeg deze toe aan je bestelling.

Bekijk ons Assortiment