MDF platen met lakdraagfolie op maat

MDF platen met lakdraagfolie op maat

Als je op zoek bent naar plaatmateriaal dat direct klaar is om af te werken, is MDF lakdragend een uitstekende optie. Bovendien zagen we de platen in onze zagerij gratis voor je op maat, zodat je ook daar niet meer naar om hoeft te kijken. Bestel jouw plaatmateriaal snel en eenvoudig online in onze webshop.

MDF Lakdraag op maat

Bij OPMAATZAGEN.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan hout en plaatmateriaal. Kies bijvoorbeeld voor MDF lakdragende platen: direct te schilderen en geschikt voor gebruik binnenshuis. Of MDF blank, wat veel wordt gebruikt in de interieurbouw en meubelindustrie, terwijl MDF vochtwerend speciaal is ontworpen voor gebruik in vochtige ruimten, zoals de badkamer en keuken. Staat het MDF waar je naar op zoek bent er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Grote buigsterkte
  • Hoge slijtvastheid
  • Gemakkelijk schroeven en spijkeren
  • Goed bewerkbaar
  • Trekt niet of nauwelijks krom

MDF lakdraagfolie afwerken

MDF lakdragend is voorzien van een lakdraagfolie, waardoor de plaat minder snel verf absorbeert. Door de lakdraagfolie heeft het plaatmateriaal een ruw oppervlak en is het gemakkelijk te bewerken. Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, kunnen jouw MDF platen direct worden afgewerkt.

MDF lakdraagfolie schilderen

MDF met lakdraagfolie schilderen kan snel en eenvoudig. De MDF platen hoeven namelijk niet eerst worden gegrond. Jij zorgt voor de verf en wij zagen uw plaatmateriaal gratis voor je op maat. Als je jouw MDF lakdragend hebt geschilderd, kun je deze vrijwel overal binnenshuis toepassen, bijvoorbeeld als ombouw of op een andere plaats in je interieur. 

MDF lakdraagfolie diktes

MDF met lakdraagfolie is in verschillende diktes verkrijgbaar. Platen van 9, 12, 18 en 22 millimeter zijn altijd bij ons op voorraad en kun je in iedere gewenste afmeting op maat laten zagen. De maximale lengte van een MDF plaat is 305 centimeter. De maximale breedte bedraagt 122 centimeter. Voor iedere klus vindt je bij OPMAATZAGEN.nl het geschikte MDF met lakdraagfolie in de juiste dikte. 

MDF lakdraagfolie platen

Bij OPMAATZAGEN.nl zagen we je MDF platen met lakdraagfolie gratis voor je op maat. Je kunt jouw bestelling direct op komen halen in onze zagerij in Veenendaal of binnen 3 werkdagen bij u thuis laten bezorgen. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel jouw MDF lakdragend snel en eenvoudig bij OPMAATZAGEN.nl. Je kunt direct aan de slag met jouw MDF platen met lakdraagfolie.

Bekijk ons Assortiment