• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Board

Board: gratis op maat gezaagd

Board: gratis op maat gezaagd

Heeft u op maat gezaagd board nodig voor uw project? Kies bij opmaatzagen.nl de gewenste afwerking en dikte en laat uw board gratis op maat zagen door de specialisten in onze houtzagerij. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen thuisbezorgd. U kunt het plaatmateriaal natuurlijk ook direct op komen halen in onze houtzagerij in Veenendaal.

Gratis op
maat gezaagd
Vanaf 3
werkdagen in huis
Afhalen
in Veenendaal
Klantenservice

Drie varianten board

Board is verkrijgbaar in drie varianten: hardboard, zachtboard en lakboard. Board is universeel, licht plaatmateriaal dat met name wordt gebruikt voor het maken van bedbodems, verpakkingen of de achterkant van meubels of kasten. Een plaat board is dun en gemakkelijk te nieten en te spijkeren.

Bij opmaatzagen.nl vindt u A- kwaliteit board in elke gewenste afmeting. U betaalt dus alleen voor wat u daadwerkelijk nodig heeft. Wij rekenen niet per zaagsnede; uw bestelling wordt gratis op maat gezaagd. Bestel uw board snel en gemakkelijk online en u heeft uw bestelling binnen 3 werkdagen in huis. 

Ons assortiment
  • Gemakkelijk te bewerken
  • Licht plaatmateriaal
  • Zeer glad oppervlak aan één zijde
  • Kan in vochtige toestand gebogen bevestigd worden

Hardboard

Hardboard wordt vervaardigd uit houtvezels die onder hoge druk en temperatuur worden samengeperst om het vocht er uit te halen. De mat die als pers wordt gebruikt heeft aan één zijde een wafelachtige structuur, waardoor deze afdruk ook op de plaat hardboard te zien is. Bent u op zoek naar plaatmateriaal voor het uitvlakken van vloeren, een achterzijde voor kasten en meubels of een verpakking? Dan is hardboard uitstekend geschikt.

Lakboard

Deze vorm van board wordt in de fabriek voorzien van een mat witte toplaag. Door zijn witte kleur onderscheidt lakboard zich uiterlijk van hardboard en zachtboard, die een houtuitstraling hebben. De zijde die is voorzien van een laklaag is glad en kan direct worden afgewerkt. De andere zijde van lakboard is ruw van oppervlak.

 

Zachtboard

Bij de productie van zachtboard worden uit een natte massa van fijngemalen houtvezels platen gevormd. Daarna worden de platen gedroogd zonder te persen. Dat is de reden dat deze vorm van plaatmateriaal zacht blijft. Zachtboard wordt gebruikt voor prikborden, als ondervloer onder een harde vloer of als geluidsabsorberende toepassing.

 

Uw board platen kosteloos op maat gezaagd bij OPMAATZAGEN.nl


Bij OPMAATZAGEN.nl bestelt u gemakkelijk en snel de hoeveelheid board die u nodig heeft voor uw klus binnenshuis. Gebruik de filters om de juiste afwerking en dikte te kiezen en vul tot slot de gewenste afmetingen in. Wij zagen uw board gratis op maat en uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen geleverd. U kunt uw bestelling ook kosteloos ophalen in onze houtzagerij in Veenendaal.

Supersnel bestellen

Gratis op maat gezaagd

Kies houtsoort 1
Kies dikte 2
Kies vorm 3
Kies afmetingen 4