Board: gratis op maat gezaagd

Board: gratis op maat gezaagd

Heb jij op maat gezaagd board nodig voor jouw project? Kies bij OPMAATZAGEN.nl de gewenste afwerking en dikte en laat jouew board gratis op maat zagen door de specialisten in onze houtzagerij. Jouw bestelling wordt binnen werkdagen thuisbezorgd maar ook kosteloos ophaalbaar in onze houtzagerij in Veenendaal.

Drie varianten board

Board is verkrijgbaar in drie varianten: hardboard, zachtboard en lakboard. Board is universeel, licht plaatmateriaal dat met name wordt gebruikt voor het maken van bedbodems, verpakkingen of de achterkant van meubels of kasten. Een plaat board is dun en gemakkelijk te nieten en te spijkeren.

Bij OPMAATZAGEN.nl vindt je A- kwaliteit board in elke gewenste afmeting. Je betaalt dus alleen voor wat je daadwerkelijk nodig heeft. Wij rekenen niet per zaagsnede; jouw bestelling wordt gratis op maat gezaagd. Bestel jouw board snel en gemakkelijk online en je hebt jouew bestelling binnen werkdagen in huis. 

  • Gemakkelijk te bewerken
  • Licht plaatmateriaal
  • Zeer glad oppervlak aan één zijde
  • Kan in vochtige toestand gebogen bevestigd worden

Board platen kosteloos op maat gezaagd bij OPMAATZAGEN.nl

Bij OPMAATZAGEN.nl bestelt je gemakkelijk en snel de hoeveelheid board die je nodig heeft voor jouw klus binnenshuis. Gebruik de filters om de juiste afwerking en dikte te kiezen en vul tot slot de gewenste afmetingen in. Wij zagen jouw board gratis op maat en jouw bestelling wordt binnen werkdagen geleverd. Je kunt uw bestelling ook kosteloos ophalen in onze houtzagerij in Veenendaal.

Hardboard

Hardboard wordt vervaardigd uit houtvezels die onder hoge druk en temperatuur worden samengeperst om het vocht er uit te halen. De mat die als pers wordt gebruikt heeft aan één zijde een wafelachtige structuur, waardoor deze afdruk ook op de plaat hardboard te zien is. Ben je op zoek naar plaatmateriaal voor het uitvlakken van vloeren, een achterzijde voor kasten en meubels of een verpakking? Dan is hardboard uitstekend geschikt.

Lakboard

Deze vorm van board wordt in de fabriek voorzien van een mat witte toplaag. Door zijn witte kleur onderscheidt lakboard zich uiterlijk van hardboard en zachtboard, die een houtuitstraling hebben. De zijde die is voorzien van een laklaag is glad en kan direct worden afgewerkt. De andere zijde van lakboard is ruw van oppervlak.

Zachtboard

Bij de productie van zachtboard worden uit een natte massa van fijngemalen houtvezels platen gevormd. Daarna worden de platen gedroogd zonder te persen. Dat is de reden dat deze vorm van plaatmateriaal zacht blijft. Zachtboard wordt gebruikt voor prikborden, als ondervloer onder een harde vloer of als geluidsabsorberende toepassing.

Bekijk hier ons Assortiment