Zijwanden op maat voor op het balkon, door Borislav

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Borislav

Borislav

NL

Gemiddeld

1 minuut

Om lekker van buiten te kunnen genieten is een beetje privacy en minder wind erg welkom. Met dat idee ging Borislav aan de slag met op maat gezaagd plaatmateriaal om zijn balkon te voorzien van nieuwe zijwanden. Het is een mooi geheel geworden voor jaren buitenplezier. 

Omschrijving van Borislav

We hebben het balkon opgeknapt en waren opzoek naar nieuwe zijpanelen om het balkon dicht te maken voor meer privacy en minder wind wat het aangenamer maakt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Aller eerst de bestelling ontvangen die netjes geleverd werd, vervolgens volgens advies randsealer gebruikt om het vocht bestendiger te maken. Daarna de panelen in de grondverf gezet en de volgende dag in de hoogglans lak gezet de dag erna nogmaals. Daarna de panelen netjes gemonteerd en de balkon zijpanelen sluiten netjes af en zorgen voor meer privacy en minder wind. Het betreft MDF exterieur en is opmaat gemaakt; dit is keurig en netjes uitgevoerd en de maten waren exact zoals opgegeven.

Afmetingen van mijn DIY project

120,0 x 92,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Borislav en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 89,94


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken