Zelfgemaakte witte knieschotberging van MDF, door Eric

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Eric

Eric

NL

Makkelijk

1 minuut

Eric heeft zelf een witte knieschotberging van MDF, hieraan heeft hij vier deurtjes toegevoegd en wieltjes gemonteerd. Door de knieschotberging heeft Peter op zijn slaapkamer een extra plek gecreëerd waar hij zijn spillen kwijt kan. Dat is écht handig! 

Omschrijving van Eric

Een knieschot berging met vier deurtjes op een rails en wielen die onder een vensterbank zijn gemaakt en met een afgesloten hoek met bovenkant in verstek gezaagd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb een vensterbank gemaakt van 20,0 cm diep. Onder de vensterbank heb ik een rail geplakt met montagekit van het merkt Storemax en type s20. Op de grond de bijbehorende rails. Ik heb eerste de deurtjes opgemeten, besteld, geverfd en de wielen aan de onderkant gemaakt en een geleider aan de bovenkant. Dan kun je de deurtjes er schuin in steken. 

Afmetingen van mijn DIY project

De totale lengte ongeveer 400,0 cm breed en 90,0 cm hoog.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Eric en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 268,61


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken