Zelfgemaakte inbouw TV-meubel van MDF, door Annette en Richard

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Richard

Richard

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Op maat kast in de woonkamer met open en gesloten vakken en grote lades. De televisie en de open haard zijn geïntegreerd. Bij deze kast is er ook aan verlichting gedacht. De opladers voor alle apparaten hebben een eigen plekje, uit het zicht, gekregen in deze kast. Net als de versterker en Ziggo-ontvanger.

Mooie items komen daarentegen in de open vakken goed tot hun recht!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Geïnspireerd door ideeën op Pinterest hebben we samen het ontwerp gemaakt voor onze persoonlijke kast. Vervolgens hebben we een grove schets gemaakt van de kast om een goed beeld te krijgen van de benodigdheden. Daarna hebben we alles opgemeten, uitgerekend en in detail opgeschreven. De MDF-platen zijn online besteld bij OPMAATZAGEN.nl. De vuren houten latten, schroeven en deurknoppen komen van de bouwmarkt. De lades zijn van IKEA en alle frontjes zijn achteraf gemeten en besteld bij een meubelmaker (gefineerd hout, licht eiken).

Een grote kast op maat maken

De kast is 4 meter breed en 2,60m hoog.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Richard en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

9 items in totaal

€ 503,92


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken