Zelfgemaakte, grote opbergkast van meubelpaneel voor in de woonkamer, door Henri

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Henri

Henri

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Op deze pagina vertelt Henri hoe hij een grote opbergkast van meubelpaneel heeft gemaakt voor in zijn woonkamer. Hij deelt de stappen en handige tips voor dit project. Met zijn DIY-aanpak heeft hij een ruime en praktische opbergkast gecreëerd die perfect past bij zijn interieur. Volg zijn stappen en maak je eigen grote opbergkast van meubelpaneel voor extra opbergruimte in je woonkamer.

Omschrijving van Henri

Bij het ontwerpen van de kast was ruimtelijk en licht het belangrijkst voor in een donkere woonkamer. De 2 delen zorgen voor een speels uiterlijk evenals de verschillende open en dichte stukken. Een kast met opbergruimte én ruimte om de mooiste foto’s of glazen te laten zien.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Mijn dochter wilde een kast in haar woonkamer. Nadat we de nodige winkels hadden bezocht konden we geen model vinden wat ze wilde. Daarop besloten we de kast zelf te ontwerpen en te maken. Na de nodige tekeningen hadden we het gewenste model. Toen hadden we het hout besteld via OPMAATZAGEN.nl en dit werd keurig op maat geleverd. De zijkanten hebben we voorzien van kantband en de kast hebben we in elkaar gezet m.b.v. houtduivels, de deuren hebben we erin gehangen met een drukmechanisme. Het resultaat was naar alle tevredenheid. De kast is zo gemaakt dat je geen schroefje meer ziet zitten!

Afmetingen van mijn DIY project

Zie ontwerptekening

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Henri en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 622,61


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken