Zelf ontworpen witte vakkenkast met grote en kleine vakken, door Linda

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Linda

Linda

NL

Makkelijk

1 minuut

Deze pagina beschrijft een doe-het-zelf-project van Linda, waarbij ze een witte vakkenkast met grote en kleine vakken heeft ontworpen en gebouwd. De kast is functioneel en stijlvol, perfect voor het opbergen en tonen van verschillende voorwerpen. Het eindresultaat is een prachtige witte vakkenkast met grote en kleine vakken, die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is. Linda heeft met dit doe-het-zelf-project een uniek meubelstuk gemaakt dat perfect past bij haar interieur. 

Omschrijving van Linda

We hebben gekozen voor een vakkenkast. Afmetingen van de kast zijn 2,50 bij 2,50 cm. Onderzijde is voorzien van vier deuren. Gekozen voor de kleur wit.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De vakkenkast online samengesteld en vervolgens zelf in elkaar gezet met behulp van de bijgeleverd beschrijving. Gestart met de onderste kastjes en vervolgens omhoog gewerkt tot het gewenste resultaat. Handig om vooraf de nummering van de planken op volgorde leggen. Dit maakt het in elkaar zetten nog eenvoudiger.

Afmetingen van mijn DIY project

2500x2500mm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 2.600,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken