Zelf een TV meubel maken van MDF Lakdraag, door Nathan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Nathan

Nathan

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een TV meubel van MDF op maat voor de kamer, AVR, speaker en TV. Door middel van voornamelijk deuvels en aan de zijkanten mdf schroeven. Mijn eerste hout project :)

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Allereerst een visie, vervolgens een grove schets met potlood en papier. Daarna het project plaatsen in Sketchup. Goed doordenken hoe je de materialen gaat bevestigen. Daarna de planken los gekopieerd in Sketchup en de maten doorvoeren in een bestelling op OPMAATZAGEN.nl. Gelukkig kun je meteen de plank laten stickeren op deze website. Daarna na de bouwmarkt voor benodigde materialen als deuvels, boortjes en schroeven. Kopse kanten schuren en bewerken met randsealer. Als laatste kun je hem lakken in de kleur die je zelf wilt!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

40,6 x 229,4 x 196,6 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Nathan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

5 items in totaal

€ 659,88


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken