Zelf een multifunctioneel meubel op maat maken, door Mariette

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Mariette

Mariette

NL

Gemiddeld

1 minuut

Het is natuurlijk erg leuk om zelf een meubel uit te denken die voldoet aan al je wensen. Zo had Mariette het idee om een TV, zitmeubel en opbergmeubel in 1 te maken. Met behulp van de TOSIZE furniture 3D configurator ontwierp ze snel en eenvoudig het meubel op maat zoals ze deze in gedachten had. 

Omschrijving van Mariette

Ik wilde een multifunctioneel meubel maken. Een tv-meubel, opbergruimte en zitbank in één. Het meubel is een vakkenkast om op te bergen, bijvoorbeeld voor boeken. Op de kast staat een tv. De kast is sterk genoeg en heeft een goede hoogte om tevens dienst te doen als zitbank.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst een idee hebben en vervolgens gaan zoeken naar meubels. Via deze webshop kwam ik op het idee zelf een ontwerp te maken: een kast op maat. Vervolgens goed meten en idee uitwerken. Als de kast geleverd wordt is het, door de werkbeschrijving en de aanwijzingen op de onderdelen heel eenvoudig om de kast te monteren. Vervolgens schuren, gronden en aflakken. Ik heb de kast in een weekend gemonteerd en geschilderd.

Afmetingen van mijn DIY project

436,0 cm lang
40,0 cm diep
40,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 792,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken