Zelf een compact TV-Meubel van multiplex en eiken op maat maken, door Julius

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Julius

Julius

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Julius

Compact TV-meubel met kleinere diepte. Afmetingen bak 110,0 x 30,0 x 48,0 (b x d x h). Hoogte met pootjes 480 mm. TV-meubel is voorzien van een eiken inzetbak en een klep met antraciet speakerdoek. 

Hoe ik dit project gemaakt heb

Buitenbak gemaakt van multiplex 27mm (achterwand 18mm multiplex). Geheel uitgevoerd met deuvel-/ lijmverbindingen. Binnenbak (zonder achterwand) achter klep gemaakt van 18mm MDF in verstek en deze verlijmd in het meubel. De klep zelf is gemaakt van 18mm multiplex. Hierin is een rechthoekige sparing gemaak en vervolgens bekleed met antraciet speakerdoek. De “open” inzetbak is gemaakt van Eiken timmerpanelen 19mm en is naderhand in blanke olie gezet. Gehele meubel, behalve eiken inzetbak, is in de grondverf gezet met vervolgens twee laklagen in grijs/groene kleur. De metalen zware poten zijn bevestigd met zwarte M6 verzonken schroeven in geïntegreerde rampamoeren (bodem meubel). In de achterzijde van het meubel is een zwarte kabeldoorvoer gemaakt (doorvoer tbv bureau's).

Afmetingen van mijn DIY project

110,0 x 30,0 x 48,0 (b x d x h)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Julius en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 547,04


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken