Witte strakke paneeldeuren van MDF, door Mark

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

mark

mark

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Vijf Mdf paneeldeuren voor een inbouwkast in het tuinhuisje. Waardoor het geheel mooi is afgesloten. Door het thuiswerken wordt de ruimte tevens gebruikt als werkplek.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Vijf mdf paneeldeuren voor een inbouwkast in het tuinhuisje. Waardoor het geheel mooi is afgesloten. De vijf paneeldeuren zijn afgewerkt met Histor ''strak in de lak'' binnenverf. De paneeldeuren zijn twee keer geschilderd, de voor en achterkant om eventuele werking van het hout tegen te gaan. Door het thuiswerken wordt de ruimte ook gebruikt als werkplek. Achter de deuren staan de wasmachine en droger. En een inbouwkast op maat gemaakt. Hetzelfde idee wil ik ook aan de andere kant van het tuinhuisje realiseren.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Lengte 214,0 cm
Breedte 45,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van mark en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 242,80


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken