Wegwerken die kastjes en draden; en dat doe je zo!

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ronald

Ronald

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Het begon met een schets van een "voorzetwandje" om de TV, Playbar en ophangdraaibeugel zo optimaal en onopvallend mogelijk een plek te geven. Achter de wand zitten nu de Ziggo mediabox, Apple TV4K, internet Hub. De elektra is te schakelen met KlikAanKlikUit stopcontacten om alles op afstand te bedienen. Op de foto kunt u zien dat ik de hoogte naderhand heb bijgesteld, omdat het toch optisch te laag bleek te zijn. Dus kijk goed hoe hoog u hem zou willen hebben. Ik moest nabestellen, helaas. Maar het is goed gekomen. De zijkanten zijn keurig in verstek gezaagd en pasten perfect. Ik heb het geheel opgebouwd uit MDF Lakdraag 10mm. Met een primer erover heb ik dat laten stuken met 0.8 korrel spachtelputz.

Hoe heb je je project gerealiseerd?

Plaatjes aan de achterzijde met hoeklatjes verstevigd (gelijmd en geschroefd). Ook op de onderwand wat steunbalkjes geplaatst, zodat de 157,0 cm x 235,0 cm plaat extra steun heeft. Zowel aan de beide zijkanten als op diverse hoogten, met name in het midden van het gevaarte. Daarbij rekening houdend met de vrije doorgang van draden en plaatsen van de overige apparatuur en het zwenk bereik van de ophangbeugel van Vogel. Op diverse plekken met parkers de zaak vastgezet. De wand is verder afgewerkt met alabastine om de gaatjes te dichten.

Wat zijn de buitenmaten?

Uiteindelijke opbouw: Hoogte: 185,0 + 50,0 cm x Breedte: 157,0 cm x Diepte: 8,0 cm.
Vrije ruimte achter de wand is dus 7,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ronald en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 147,24


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken