Wandvullende boekenkast van 30mm multiplex, door Wouter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Wouter

Wouter

NL

Gemiddeld

2 minuten

Wandvullende boekenkast

Een wandvullende boekenkast met een speelse indeling, om zo een loze ruimte in huis een betere en meer betekenisvollere functie te geven

Haaks en recht gezaagd plaatmateriaal op maat

Precies een jaar geleden is mijn huis verbouwd. Aan de achterzijde is een uitbouw gerealiseerd van 12m2. In deze uitbouw is de nieuwe keuken geplaatst. Ik woon in een jaren dertig woning, wat betekent dat de originele keuken een hokje apart was. Voor deze vrijgekomen ruimte had ik de vrijheid een nieuwe functie te kiezen. Voor de verbouwing had ik twee grote boekenkasten vol boeken in de eetkamer staan, maar door de verbouwen was daar geen ruimte meer voor. Hoewel meer woonoppervlak minder ruimte…

 

 

De oude keuken kon dus omgetoverd worden tot bibliotheek. Een grote boekenwand met speelse indeling. Een kameraad had eerder bij OPMAATZAGEN.nl een groot aantal planken op maat laten zagen en adviseerde mij deze site ook te gebruiken. Na ontelbare schetsen en meten en nog eens meten gekozen voor 30mm dik multiplex. De maten doorgegeven en de dag voor kerst werden de planken geleverd. Eerste kerstdag is een ideale klusdag. Mooie muziek erbij. Ik heb alle verbindingen met deuvels gedaan. Dan is het ideaal als het hout haaks en recht gezaagd is. En dat is het!

 

 

 

 

Een oud huis betekent met grote zekerheid dat de muren scheef zijn. Er moet dus rondom de boekenkast het een en ander gedaan worden. Maar de geleverde materialen van OPMAATZAGEN.nl zijn geplaatst en het was heerlijk werken!

 

 

Een kast van formaat

2280x1650mm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Wouter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.723,08


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken