Wandmeubel met eiken deurtjes zelfgemaakt, door Marco

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We hebben een ontwerp gemaakt voor een wandmeubel van 550,0 cm lang. Het meubel is 50,0 cm diep zodat hij ook als bank gebruikt kan worden. De massief eiken deurtjes zijn van Koak Design. Net als onze keuken. De Koak deurtjes passen o.a. op de Ikea Besta kasten. In het ontwerp hebben we dus een vak van 120 cm opgenomen. Hierin staat een Besta meubel met daaraan de deurtjes.

De basis van het meubel is gerealiseerd met MDF blank. Dit is afgelakt in RAL 9001.

Een lang meubel dat de kamer verbind

De basis van het 550,0 cm lange meubel vormde de 120,0 cm brede kast. Vervolgens heb ik de staanders gelijkelijk verdeeld over de resterende ruimte. Alle open vakken zijn dus even breed. De liggers konden maximaal 3 meter zijn dus dat vormde ook een uitgangspunt.

Onder 1 van de vakken heb ik een stopcontact gemaakt. Hierdoor is het niet nodig om op je knieën bij het stopcontact in de muur de komen.

De bank is 50,0 cm diep en kan dan als bank gebruikt worden.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

550,0 cm lang
50,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken