Thuiswinkel Waarborg

Wandmeubel eikenhout, Door Lisanne en Kasper

Wandmeubel eikenhout, Door Lisanne en Kasper
Wandmeubel eikenhout, Door Lisanne en Kasper
Wandmeubel eikenhout, Door Lisanne en Kasper
Wandmeubel eikenhout, Door Lisanne en Kasper

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

Dit is een eikenhouten wandmeubel voor het omkasten van kastjes. 1 kastje blijft open. De overige kastjes hebben of deuren of lades.

Alles is voor de kinderen. Daarnaast is het tegelijk een een sta-bureau, en het hoge gedeelte is een zitbureau wat tevens een omkisting van de verwarming is.

Eikenhouten wandmeubel op maat

De wens om een kastje te maken voor ons kind, waar zij haar spullen in kwijt kan maar waar ze tegelijkertijd aan kan zitten kleuren, was er al langer. Daarnaast is het een plek in ons huis wat tot nu toe een stuk "loze ruimte" was.

Lisanne heeft de initiële ontwerpen gemaakt op tekening, samen hebben we de maten bepaald aan de hand van de kastjes die al in bezit waren. Goed opletten welke kanten afgerond moeten worden, en welke in verstek gezaagd moeten worden, om een mooie naadloze aansluiting te krijgen.

De 45 graden hoeken zijn gelijmd, behalve het middenstuk van de lange planken: deze zijn geschroefd om eventueel in de toekomst het meubel te kunnen verhuizen. Hiervoor is wel een speciale tool handig om de boren recht te kunnen geleiden.

De verticale planken naast de kasten zijn aan de kasten vastgeschroefd. Daarnaast zijn de planken aan de muur bevestigd, zodat de kinderen de planken en kastjes niet los kunnen trekken.

Er is geen verf gebruikt, en we zitten nog te dubben of we hem gaan beitsen.

Groot wandmeubel

Diepte: 40,0 cm

Lage gedeelte: 240,0 cm lang, en 43,0 cm hoog

Hoge gedeelte: 218,0 cm lang, en 81.5 cm hoog

Geen resultaten gevonden