Wandkast met speelse vakken in nis, door Jacqueline

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jacqueline

Jacqueline

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Om de woonkamer knusser te maken hebben we gekozen om een wandkast op maat te laten maken. Deze is plafondhoog en staat in een nis. We hebben gekozen om onderin deurtjes te plaatsen voor extra opberg ruimte. We zijn ontzettend blij met het resultaat, het is echt een aanwinst voor de woonkamer. ’s Avonds gaan de spotjes gezellig aan en we kunnen onze mooie objecten op een prominente plek zetten.

Een sfeervolle aanwinst

We hebben de kast de eerste keer meteen in elkaar gezet om te kijken hoe die paste in de nis. Daarna hebben we de kast weer uit elkaar gehaald om de spotjes te plaatsen. Links onder zat al een stopcontact. De kast kan redelijk snel aan de hand van de nummering in elkaar gezet worden. De achterwanden hebben wij aan het zijkanten vast gezet. Daarna hebben we de kast geplamuurd en met witte verf 2x afgelakt. We zijn erg tevreden met het uiteindelijke resultaat.

De afmetingen van de kast

De maten zijn: hoogte: 269,0 cm, breedte: 252,4 cm en diepte: 50,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken