Wandkast met speelse indeling op maat, door Ellen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Ellen

Ellen

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Ellen deelt op deze pagina hoe ze haar wandkast met een speelse indeling op maat heeft gemaakt. Ze deelt handige stappen en tips voor dit unieke project. Met haar DIY-aanpak heeft Ellen een creatieve en functionele wandkast gecreëerd die perfect past bij haar interieur en haar persoonlijke stijl weerspiegelt. Volg haar stappen en maak je eigen wandkast met een speelse indeling.

Omschrijving van Ellen

We hebben een grote kast gemaakt die precies past in onze uitbouw. Dit om de ruimte wat op te vullen en daarnaast om mooie souvenirs te kunnen showen en extra ruimte te hebben voor andere spullen in de dichte kastjes.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De planken werden onder de carpot geleverd op een grote zware pallet. We hebben ze één voor één naar binnen gebracht. Eenmaal binnen hebben we alle planken op op volgorde gelegd, zodat we daarna effectief konden werken. Daarna zijn we aan de slag gegaan met het bouwen. Toen we eenmaal doorhadden hoe de plankjes geplaatst moesten worden ging het eenvoudig en snel. Binnen een uur of 3 was de kast klaar. Dit was inclusief het wegzagen van de plinten aan het plafond en de muur.

Afmetingen van mijn DIY project

330,0 x 248,0 x 40,0 cm (bxhxd)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 3.197,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken