Wandkast met bureau van MDF eiken gefineerd, door Mirthe

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Mirthe

Mirthe

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

We hebben een wandkast gemaakt, met veel opbergruimte en een werkplek. We hadden een 3,5 meter wand die zich ideaal leende voor een lange, hoge wandkast. De wensen waren: veel opbergruimte, een werkplek en een kast die sfeer aanbrengt in de ruimte. Door te combineren met wit, eikenhout en een warm-grijze achterwand vinden wij dat het een warm geheel is geworden.

Grote wandkast op maat

De stijl en het concept van OPMAATZAGEN.nl sprak ons al beiden aan. Stoer en helemaal op wens in te richten. Na een bezoek aan de zagerij en een advies van Ivonne kwamen we al vrij snel tot ons concept ontwerp. We hadden tijdens de afspraak de sleutels van ons nieuwe huis nog niet. Het makkelijke contact met OPMAATZAGEN.nl zorgde ervoor dat we de kast nog konden finetunen toen we de sleutels hadden.

Na bestelling waren de onderdelen vlot in huis. De kast was (ondanks de grootte) zeer makkelijk in elkaar te zetten (we hadden voor 1 balk even 3 paar handen nodig) maar je hoeft absoluut niet heel handig te zijn om dit te kunnen.

Nadat het geraamte, de deuren en alle planken waren geverfd, was het een kwestie van in elkaar klikken.

Wel echt alle lof voor de service! Wij bleken 1 staander verkeerd om in de kast gezet te hebben, waardoor de planken scheef kwamen te liggen (alles was al geverfd en gekit dus uit elkaar halen was geen optie). OPMAATZAGEN.nl heeft ons toen een plaat en boortje gestuurd om de juiste gaten weer te zagen, zodat alle planken weer recht kwamen te liggen.

Wandkast en een bureau van MDF blank

Ongeveer 3,4 meter breed en 2,5 meter hoog

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mirthe en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 337,71


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken