Wandkast MDF in prachtige licht groen/blauwe kleur, door Rosalie en Patrick

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rosalie en Patrick

Rosalie en Patrick

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

We hebben een wandkast gemaakt waarin we naast een TV, spotjes en een hanglampje ook veel spullen en apparatuur kwijt kunnen en dat ook nog eens zonder kabels te zien...

Grote wandkast, van alles voorzien!

Na heel veel schetsen te hebben gemaakt, hebben we contact gezocht met Ivonne van OPMAATZAGEN.nl. Zij heeft ons een aantal adviezen gegeven waarna we de definitieve schets hebben aangeleverd. Keurig volgens afspraak is de kast vervolgens geleverd en zijn we direct begonnen met het in elkaar zetten. Doordat de kast kamerhoog is, hebben we gekozen voor stelpootjes. Hierdoor konden we de kast precies laten aansluiten. Ons advies is om je goed aan de volgorde van de tekening te houden, anders kan het zijn dat je halverwege weer een aantal planken moet demonteren. In een paar uurtjes stond de kast en hebben we een elektricien gevraagd de stopcontacten, spotjes, lampen en kabels voor de apparatuur te verzorgen. Toen kon de achterwand erin en is het schilderen begonnen. We hebben professionele verf gebruikt omdat die stoot-en slijtvast is en goed dekt.

Wandkast op maat gemaakt

415,0 cm x 256,0 cm x 45,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken