Verbeterde akoestiek door MDF panelen in eigen multimedia studio, door Gaby

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Gaby

Gaby

NL

Gemiddeld

1 minuut

Gaby heeft MDF platen op maat gebruikt om de akoestiek te verbeteren. In haar eigen multimedia studio en kantoorruimte heeft ze akoestische panelen aan muur en plafond bevestigd. Zo is deze ruimte een fijne werkplek geworden.

Omschrijving van Gaby

Een multimedia studio, kantoorruimte aan huis. De panelen dienen als een soort schilderijen voor de akoestische materialen. De ruimte is nu perfect voor audio en video bewerking.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben het MDF gebruikt om akoestische panelen aan de muren en plafond te bevestigen en doordat we een kleine ruimte tussen de panelen en het hout hebben gelaten is dit perfect voor het bevestigen van led verlichting. Een paar randen moeten nog wit geschilderd worden maar we willen alvast wat project foto's delen. In deze ruimte gaan we werken aan multimedia projecten met muziek, video, apps en websites. Voor een volgende ruimte gaan we zeker weer hier bestellen!

Afmetingen van mijn DIY project

550,0 cm breed bij 1200,0 cm lang

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Gaby en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 367,48


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken