Vakkenkast zwart, door Sharinda.

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Sharinda

Sharinda

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving

Ik heb deze vakkenkast op maat ontworpen met behulp van de schetshulp van OPMAATZAGEN.nl. Na vele schetsen is deze kast eruit gekomen en hij is in het echt nog veel gaver als op de schets!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik kon nergens een vakkenkast naar wens vinden. Ik had iets in mijn hoofd zitten wat ik wilde hebben en door OPMAATZAGEN.nl is dit werkelijkheid geworden. Ik heb de kast heel vaak opnieuw geschetst tot hij precies naar mijn zin was. Na bestelling heb ik nog veel mailcontact gehad om hier en daar wat dingen aan te passen. Ook hierover houden ze je precies op de hoogte en voeren ze dit pas door als je akkoord gegeven hebt.
De vakkenkast werd geleverd en we hebben deze super makkelijk in elkaar kunnen zetten. Super om te zien hoe dit mega bouwpakket binnen een paar uur in elkaar gezet kan worden. Hierna hebben we de kast zwart geverfd. We hebben gekozen voor zwart MDF, waardoor de kast enkel een zwarte laag verf nodig heeft om mooi uit te pakken. En met het eindresultaat zijn we super blij. Er moeten nog wat open vakken gevuld worden met decoratie en de nieuwe tv wordt er uiteraard in opgehangen, maar de kast zelf is super!!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

345,0 cm x 250,0 cm x 45,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken