Thuiswinkel Waarborg

Vakkenkast zwart, door Sharinda.

Vakkenkast zwart, door Sharinda.
Vakkenkast zwart, door Sharinda.
Vakkenkast zwart, door Sharinda.
Vakkenkast zwart, door Sharinda.

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Omschrijving

Ik heb deze vakkenkast op maat ontworpen met behulp van de schetshulp van OPMAATZAGEN.nl. Na vele schetsen is deze kast eruit gekomen en hij is in het echt nog veel gaver als op de schets!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik kon nergens een vakkenkast naar wens vinden. Ik had iets in mijn hoofd zitten wat ik wilde hebben en door OPMAATZAGEN.nl is dit werkelijkheid geworden. Ik heb de kast heel vaak opnieuw geschetst tot hij precies naar mijn zin was. Na bestelling heb ik nog veel mailcontact gehad om hier en daar wat dingen aan te passen. Ook hierover houden ze je precies op de hoogte en voeren ze dit pas door als je akkoord gegeven hebt.
De vakkenkast werd geleverd en we hebben deze super makkelijk in elkaar kunnen zetten. Super om te zien hoe dit mega bouwpakket binnen een paar uur in elkaar gezet kan worden. Hierna hebben we de kast zwart geverfd. We hebben gekozen voor zwart MDF, waardoor de kast enkel een zwarte laag verf nodig heeft om mooi uit te pakken. En met het eindresultaat zijn we super blij. Er moeten nog wat open vakken gevuld worden met decoratie en de nieuwe tv wordt er uiteraard in opgehangen, maar de kast zelf is super!!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

345,0 cm x 250,0 cm x 45,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Super! Heel snel reactie op vragen via mail en chat. Er word goed meegedacht en je krijgt goed advies. De kast word geleverd met een goede beschrijving en stickers waardoor iemand zonder kluservaring de kast ook in elkaar zou kunnen zetten.

Wat anderen met MDF maakten

Geen resultaten gevonden