Vakkenkast van gemelamineerd wit spaanplaat en eiken fineer, door Niek en Mieke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

MLGJ

MLGJ

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Na een fikse verbouwing wilden we een kast die de nis in de muur zou verbergen. Om te kijken of dit mogelijk was hebben we een afspraak gemaakt bij OPMAATZAGEN.nl, en een goed gesprek gehad met Ivonne. Kast besteld, en die werd, ondanks alle Coronaperikelen, keurig op tijd bezorgd, voorzien van alle materialen en een duidelijke werkbeschrijving. Na een dagje hard werken stond ie, en het resultaat is prachtig.. Wij zijn er blij mee, kast past perfect. Wij zijn blij!

Maatwerk vakkenkast zelf ontwerpen doe je zelf!

Na een zelfgemaakte tekening hebben we een afspraak gemaakt bij OPMAATZAGEN.nl. Ter plekke het materiaal uitgezocht (als je het ziet in projecten die al af zijn, is het een stuk makkelijker kiezen). Met de werktekening en alle gemerkte onderdelen is het makkelijk in elkaar zetten. Kost wel even tijd, maar dan heb je ook wat. Resultaat is erg mooi geworden, wij zouden het zo weer doen!

Complimenten voor de service en het advies. Wie weet tot de volgende keer :-)

Een kast met eiken op maat maken

250,0 cm bij 250,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken