Vakkenkast met speelse elementen van MDF, door Luuk

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Luuk

Luuk

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb deze MDF vakkenkast gemaakt. De kast heeft 30 vakken, waarvan er 6 zijn afgesloten met push-to-open deuren. De kast beslaat een wand van 360,0 x 250,0 cm.

Zelfgemaakte wandkast op maat

Ik heb de kast in zes delen gemaakt. De zijkanten zijn gerealiseerd van 18mm MDF. De schappen en staanders binnenin van 38mm MDF. De kast is volledig gelijmd en voor een goede verbinding heb ik gebruik gemaakt van een lamellofrees en lammelo's. Ik heb spanbanden gebruikt om druk uit te oefenen op de gelijmde delen. Door de kastdelen op locatie tegen elkaar te fixeren ontstaan er staanders van 36mm. Rondom de complete kast is een lijst van MDF gelijmd om dat zelfde effect te bereiken.

Afmetingen van de kast

360,0 x 250,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Luuk en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.644,26


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken