Vakkenkast met aansluitend laag TV-gedeelte, door Liesbeth

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Liesbeth

Liesbeth

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een hele mooie kast waarin je onderin veel kwijt kunt achter de gesloten deuren en laatjes en waarin je bovenin leuke spulletjes kunt zetten. Daarbij hebben wij aan de rechterkant een deel waarop de TV kan staan.

Maatwerk vakkenkast met aansluitend Tv-meubel

Wij hebben eerst goed nagedacht over wat we in de kast kwijt wilden en welk deel van de muur we wilden 'vullen' met de kast. Wij wilden drie dingen:
- een laag deel waar de TV op kan staan
- een hoog deel met gesloten deurtjes/laatjes
- een hoog deel met vakken

We hebben een afspraak gemaakt bij OPMAATZAGEN.nl in Veenendaal en daar heeft Ivonne ons geholpen met het ontwerp en het materiaal laten zien. We hebben de kast zelf in elkaar gezet.

De afmetingen van het meubel

De buitenmaten van het hoge deel zijn 257,5 x 200,0 x 40,0 cm (h x b x d) en van het lage deel zijn de maten 45,0 x 245,0 x 40,0 cm (h x b x d).

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken