Vakkenkast geschilderd met kalkverf door Rosalie van @home.byroos

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Rosalie

Rosalie

NL

Gemiddeld

2 minuten

In dit klusverhaal zie je hoe Rosalie aan de slag is gegaan met het opbouwen en schilderen van haar TOSIZE Furniture vakkenkast. Ze heeft de kast geschilderd met een kalkverf voor een prachtig resultaat, zelf een bureau aan toegevoegd en als toevoeging greepjes op de deuren geplaatst. Lees mee en bekijk het prachtige resultaat!

Omschrijving van Rosalie

Rosalie heeft via de 3D configurator op de website een kast ontworpen in de maatvoering die goed op haar muur past. Hierbij heeft ze rekening gehouden met het bureau wat ze er aan de linker zijkant nog aan vast wil maken. Voor het bureau heeft ze los plaatmateriaal besteld en dit zelf aan de kast vast gemaakt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het pakket kwam aan als bouwpakket en Rosalie is met haar vriend direct begonnen met het in elkaar zetten ervan.

Ik ben oprecht zó enthousiast over dit concept! Op de website kun je met de configurator jouw op maat gemaakte kast samenstellen. Deurtjes, plankjes, vakken, etc. Je krijgt een bouwtekening met beknopte handleiding (super easy). Alle liggers en staanders zijn genoemd. Scharnieren, deuvels, wandbevestiging, alles wordt meegeleverd en perfect voorgeboord en op maat gezaagd. In totaal zijn we denk ik 3 uurtjes bezig geweest met het in elkaar zetten van de kast.

Na het in elkaar zetten heeft ze de kast in de grondverf gezet en vervolgens in twee lagen met kalkverf behandeld. Hiervoor heeft ze de kleur 'Camille' van het merk Betonlook gebruikt. Deze past heel mooi bij de muur die de kleur 'Subtile stone' van Flexa heeft. Ze heeft kleine greepjes op de deurtjes bevestigd, omdat ze anders glimmende plekken op de deuren krijgt van het push-to-open systeem. De greepjes zijn een geweldig mooie toevoeging en zijn van Zara Home.

Afmetingen van mijn DIY project

240 x 200 x 40 cm. Materiaal: MDF Blank 38 mm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.224,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken