Vakkenkast en schouw op maat gemaakt van Populieren multiplex

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

P.M

P.M

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Antieke kast en schouwtje maakten plaats voor vakkenkast van OPMAATZAGEN.nl en strakke schouw. De vakkenkast moest onder deurtjes krijgen om bergruimte te creëren, een nis voor de TV en nog wat vakken om spullen te showen.

Vakkenkast met aansluitende schouw

Kast ontworpen en besteld. De vakkenkast moest onder deurtjes krijgen om bergruimte te creëren, een nis voor de TV en nog wat vakken om spullen te showen. Kast werd bezorgd na gemaakte afspraak. Hij was goed verpakt in noppenfolie en duidelijk voorzien van nummers die overeen kwamen met de werk instructie. Na ontvangst iets geschuurd, en in matzwarte olie gezet. Verlichting ingebouwd in voorgezaagde gaten. Opgebouwd volgens tekening. Diepte tv nis zelf bepaald. TV gemonteerd. Daarna zelf een schouw met inbouw bio ethanol haard gemaakt. Nog even een andere lamp opgehangen en kerstboompje in huis gehaald. Klaar en tevreden.

De afmetingen van het project

Vakkenkast Br x H x D 155,0 x 236,0 x 35,0 cm. Schouw Br x H x D 108,0 x 236,0 x 37,0

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van P.M en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken