Unieke TV meubel/vakkenkast, ontworpen door Ron

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ron

Ron

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We hebben een Cinewall gemaakt met plaats voor een tv, een haard en voldoende bergruimte in kastjes en open vakken voor decoraties, verlichting later zelf geïnstalleerd (Hue)

Cinewall op maat

Mijn vrouw en ik hadden een Cinewall gezien terwijl we op zoek waren naar een tafel. Deze kostte €10.000! Via mijn zoon zijn we op de site van OPMAATZAGEN.nl terecht gekomen. Vervolgens heb ik een werkschets gemaakt van de indeling en via Pinterest en andere sites inspiratie op gedaan om te komen tot een definitief ontwerp. Uiteindelijk werd het een kast van MDF voorgelakt materiaal. Op dat moment waren we er nog niet over uit wat voor kleur de kast moest worden. Wel wisten we dat de achterwanden in de open vakken met behang met een krokodillenprint zouden worden bedekt. Na een definitieve tekening van OPMAATZAGEN.nl is de kast in productie genomen en 4 weken later door monteurs in elkaar gezet.

De afmetingen van het project

De maten: 322,0 breed 244,0 hoog en 30,0 diep.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken