Twee TOSIZE Furniture wandkasten met symmetrische indeling op maat, door Mark

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Mark

Mark

NL

Makkelijk

2 minuten

Mark laat in dit DIY project zien hoe hij heel eenvoudig zelf 2 gespiegelde kasten op maat heeft ontwerpen en in elkaar gezet. Hij is aan de slag gegaan met de 3D configurator van TOSIZE furniture. Zo kon hij precies het ontwerp maken wat goed in de woonkam er zou passen. Lees meer over zijn ervaring hieronder.

Omschrijving van Mark

In onze woonkamer hebben wij twee op maat gemaakte kasten gebouwd, dit om onze schuifdeuren er achter te laten "verdwijnen". Dat geeft de ruimte een geweldige boost!

Hoe ik dit project gemaakt heb

De planken werden op een pallet voor de deur afgeleverd, onder druk van een naderende regenbui hebben wij alles gelijk naar binnen gebracht. Nadat we alle planken in de juiste volgorde hadden gelegd, zijn we aan de slag gegaan met de bouw. Toen we eenmaal doorhadden hoe de plankjes in elkaar moesten passen, ging het als een speer. Binnen een mum van tijd stond de kast. En guess what? Zelfs de kids hebben een handje geholpen. In zo'n drie uurtjes was alles gefixt, inclusief het wegzagen van die vervelende muurplinten. Easy peasy!

Afmetingen van mijn DIY project

Kast 1: 263,0 hoog 131,0 breed en 40,0 diep (cm)
Kast 2: 263,0 hoog 163,0 breed en 40,0 diep (cm)

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

2 items in totaal

€ 3.453,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken