Twee kasten op maat in eiken kwartiers naast een cinewall, door Simon

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Simon

Simon

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Naast een bestaande cinewall, voor televisie en openhaard, heeft Simon zelf twee kasten op maat ontworpen. Het geheel is een strakke en prachtige wand. Er is voldoende opbergruimte ontstaan en door te kiezen voor push-to-open deurtjes is er ook de mogeliijkheid om spullen uit het zicht op te bergen. Het eiken zwart kwartiers heeft een mooie en luxe uitstraling.

Omschrijving van Simon

Cinewall met twee kolom kasten aan de linker en rechterkant. Ieder kast heeft 3 vakken, 2 openvakken en aan de onderkant 1 grote vak met een klik deur

Hoe ik dit project gemaakt heb

Wij hebben eerst een aantal schetsen gemaakt en gespeeld met de maten en vormen totdat we het gewenste resultaat hebben gekregen, daarna hebben we de schets op schaal getekend. Wij hadden een aantal vragen via de chat gesteld en beantwoord gekregen waarna wij via de website onze kasten besteld hebben. Na de controle vanuit de klantenservice, kregen we een definitieve tekening die wij goedgekeurd hebben. Een paar weken later kregen we de bestelde onderdelen binnen en die hebben we heel simpel met zijn tweeën in elkaar gezet. De kasten waren heel eenvoudig, de planken konden we simpel schuiven. Alleen op het einde hebben we in de hoeken met schroeven vast gemaakt ter versteviging van de kasten.

Afmetingen van mijn DIY project

2x een kolom kast 80,0 cm breed bij 265,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken