TV-wandmeubel met houtnerf motief, door Myriam

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Myriam

Myriam

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een TV-meubel met vakkengedeelte gemaakt in de kleur 'Mountain Eik Donker Gemelamineerd'. Aan de onderkant allemaal vakken met legplanken. Zelf hebben we nog verlichting toegevoegd.

Het in elkaar zetten was ontzettend makkelijk

Eerst hebben we zelf een ontwerp gemaakt voor de kast. De tekening hiervan hebben we opgestuurd naar OPMAATZAGEN.nl. Daar is onze tekening omgezet in een werktekening. We hebben nog een keer een kleine aanpassing doorgegeven. Dat was gelukkig geen probleem! Op de gewenste leverdag werd alles netjes gebracht en binnen gezet. Het in elkaar zetten was ook ontzettend makkelijk. Alle onderdelen waren genummerd zoals op tekening en het was letterlijk een kwestie van in elkaar schuiven. Wij zijn super blij met deze 'eye-catcher' in de woonkamer!

Een TV-meubel op maat

Hoogte: 259,0 cm
Breedte: 479,8 cm
Diepte: 50,0 / 30,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken