Thuiswinkel Waarborg

TV-meubel van MDF, door Rinke

TV-meubel van MDF, door Rinke
TV-meubel van MDF, door Rinke
TV-meubel van MDF, door Rinke
TV-meubel van MDF, door Rinke

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Voor mijn verzameling van Bluray's, spelcomputers en de audioapparatuur was geen passend TV-meubel te vinden. Zelf maken met hulp van de bouwmarkt is lastig, is mijn persoonlijke ervaring, want het hout wordt niet altijd op de millimeter nauwkeurig zaagt. Toen kreeg ik de tip van een collega om eens te kijken op OPMAATZAGEN.nl, want daar had hij goede ervaring mee. Met de hulp van OPMAATZAGEN.nl kon ik gemakkelijk mijn gewenste TV-meubel van MDF realiseren.

 

TV-meubel van MDF


Voor de realisatie heb ik eerst zelf een ontwerp gemaakt. Deze is zo ontworpen dat alles zou passen. Toen heb ik alles ingevuld op de website, alle onderdelen van het TV-meubel zijn besteld in MDF Blank. Ik was al blij verrast hoe eenvoudig het bestelproces in z'n werk ging, en dat ik veel keus had in bezorgtijden. De levering was precies op het afgesproken tijdstip. De bezorger heeft de bestelling netjes tot in mijn schuur, 40 meter verderop, afgeleverd. Alles was netjes op de millimeter nauwkeurig gezaagd. Alle losse items waren voorzien van labels met de maten en mijn persoonlijke benaming van elk paneel. Het monteren was hierdoor een fluitje van een cent, alles paste precies en het MDF is van hoge kwaliteit.

 

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl


Ik ben zeer tevreden met de service van OPMAATZAGEN.nl en als ik het van tevoren had geweten dan had ik mij aan een uitgebreider ontwerp gewaagd!

Geen resultaten gevonden