TV-meubel van MDF, door RH Hout Design

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

R

R

NL

Uitdagend

1 minuut

Wat heb je gemaakt?

Een TV-meubel van watervast MDF dat hoogglans wit gespoten is. De drie deurtjes werken met tip on techniek. Het apparatuurgedeelte is gemaakt van eiken panelen.

Hoe heb je het meubel gemaakt?

Nadat het vochtwerende MDF keurig op de juiste maten afgeleverd werd ben ik gelijk begonnen met het aftekenen van de plekken waar de lamello's ingefreesd moesten worden. Na aardig wat ingefreesde lamello's kon het TV-meubel in elkaar gezet worden. Dit in elkaar zetten gebeurde met een handje vol lamello's, een potje lijm, een winkelhaak en een rolletje verpakkingstape. Een aantal uur later had de lijm zijn werk al goed uitgevoerd en konden de scharnieren en de deurtjes gemonteerd worden. De deurtje zijn greeploos dus we maken gebruik van het tip on systeem om de deurtje open te kunnen drukken. Toen de deurtjes keurig recht hingen mochten deze weer gedemonteerd worden zodat het TV-meubel richting de spuiter kon om hoogglans wit gespoten te worden. Terug van de spuiter moesten de deurtjes er weer op gemonteerd worden en klaar is kees!

Wat zijn de afmetingen?

Lengte: 150,0 cmDiepte: 40,0 cmHoogte: 50,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van R en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 107,44


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken