Thuiswinkel Waarborg

TV meubel van grenenhout, door Jaap

TV meubel van grenenhout, door Jaap
TV meubel van grenenhout, door Jaap
TV meubel van grenenhout, door Jaap
TV meubel van grenenhout, door Jaap

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

Ik heb een kastje gemaakt voor onder de TV. Zodat de apparatuur daar in opgeborgen kan worden. Dat was niet te koop in de afmetingen die ik wilde. Daarom zelf gemaakt.

Tv-meubel op maat

Eerst heb ik een tekening gemaakt. Toen besloten om hout te kopen bij OPMAATZAGEN.nl want dan krijg je mooi geschaafd hout precies op maat en rechte kanten. Ook wilde ik hout en geen spaanplaat of MDF. Want we hebben alle meubels van hout. Ik ben begonnen met verf, want het kastje moest wit worden. Na het verven zag je de structuur van hout nog steeds (gelukkig).
Met duvels heb ik eerst de opstaande kanten vast gemaakt. Ze waren moeilijk te krijgen, waarschijnlijk is iedereen aan het klussen in coronatijd. Het paste precies! daarna de legplanken met hoekstukken vast gezet en toen de boven kant er op, weer met duvels. Tot slot een laatste laklaag er op. Doordat de maten klopten was het lekker werken! Ik heb zelf een cirkelzaag, maar dat gaat nooit precies.
Toen met stevige schroeven opgehangen en zie het resultaat! Het staat erg mooi, vind ik. Jij ook?

De afmetingen van het meubel

De buiten maten zijn 120,0 cm lang, 30,0 cm diep en 40,0 cm hoog.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Het was precies zoals verwacht: netjes vlak geschaafd en precies op maat. Ik heb het opgehaald in Utrecht, om verzendkosten uit te sparen. Daar werd ik snel en vriendelijk geholpen! Dus ik doe het de volgende keer weer en zal het ieder aanraden!

Geen resultaten gevonden