TV-meubel van Fins vuren door Lotte en Xander

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Xander

Xander

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

We hebben een TV-meubel gemaakt met ruimte voor wat platen en met gesloten vakken om dingen die we niet veel gebruiken op te bergen. Er is ook ruimte zat voor onze platenspeler.

Hoe heb je de kast ontworpen?

We hebben GIJS als kast gekozen uit het standaard assortiment op de website en daarop wat aanpassingen gedaan met eigen schetsen. We wilde namelijk meer ruimte hebben voor onze platen en we wilden niet alles achter een deurtje. De kast geeft ons nieuwe huisje een originele look en is echt een toevoeging aan het interieur. De vuren planken voelen erg robuust aan. De breedte van 3 meter is wel te lang voor de standaardlengte van het materiaal, dus de kast bestaat uit 2 delen.

Wat zijn de afmetingen van de kast?

Breedte: 300,0 cm

Hoogte: 60,0 cm

Diepte: 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken