Thuiswinkel Waarborg

TV-meubel van berken multiplex, door Enzo

TV-meubel van berken multiplex, door Enzo
TV-meubel van berken multiplex, door Enzo
TV-meubel van berken multiplex, door Enzo
TV-meubel van berken multiplex, door Enzo

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

Voor onze woonkamer heb ik een TV-meubel gemaakt. Door de beperkte ruimte en afwijkende maatvoering hebben we er voor gekozen om zelf een TV-meubel te ontwerpen en te maken.

Heb je het TV-meubel gemaakt?

Ik ben gestart met het opmeten van de beschikbare ruimte en de aanwezige stopcontacten en kabeldoorvoeren, daarna gestart met het ontwerp. Op de computer hebben we het TV-meubel helemaal uitgewerkt. Tijdens het ontwerp hadden we twijfels over het materiaal: populier of berken. Aan de hand van staaltjes van beide houtsoorten hebben we voor berken multiplex gekozen. In plaats van de "standaard" 18mm platen hebben wij voor 21mm berken multiplex gekozen.
Nadat we tevreden waren met het ontwerp het zaagplan gemaakt. Hiermee was het een kwestie van invoeren en bestellen via OPMAATZAGEN.nl. 1,5 week wachten en daar is ons bouwpakket. Omdat het zichtwerk is, hebben we gekozen voor deuvel en lijmverbindingen. Hiermee hoeven we geen schroefgaten op te vullen.
Met een paar uur boren, lijmen en wachten hebben we het TV-meubel in elkaar gezet. Daarna was het een kwestie van gaten boren en ophangen. We zijn ontzetten blij met het eindresultaat!

Wat zijn de afmetingen?

Lengte: 102,5 cm

Hoogte 30,0 cm

Diepte: 37,5 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Handige en duidelijke website en de levering ging goed. Zaagsneden zijn mooi, totaal geen rafeling en de precisie is voldoende.

Geen resultaten gevonden