TV- meubel multiplex populier en IKEA METOD, door Annemiek

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Annemiek

Annemiek

NL

Makkelijk

1 minuut

Samenvatting

Annemiek heeft van multiplex interieur populier een tv-meubel gemaakt, met door OPMAATZAGEN.nl op maat gezaagd plaatmateriaal. De kastjes heeft ze op de IKEA METOD kastsysteem geplaatst. Hierdoor zijn de kastjes enorm stevig. Wil jij ook een tv-meubel van multiplex populier? Lees hier er meer over!

Voor het maken van dit TV-meubel heb ik ervoor gekozen om gebruik te maken van Multiplex Interieur Populier. Dit heb ik gedaan vanwege de bijna witte kleur van het hout en het lichte gewicht. De dwarse tussenschotten van 4 cm dik zorgen ervoor dat de plank zonder door te buigen de TV kan dragen. Deze heb ik niet vastgelijmd, ik heb bewust gekozen voor het naar binnen vallen van de tussenschotten, dat toont iets ranker. De kastjes die ik erin heb geplaatst zijn van het IKEA METOD kastsysteem, stevig en met een heel mooi mat front. Het zijn de horizontale bovenkastjes van 60 cm breed die ondersteboven zijn geplaatst, waardoor de klep naar beneden opengaat. De grootste klus was het inmeten, de kastjes moesten immers precies passen.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Annemiek en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 524,69


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken