TV-meubel met speciaal ingerichte ruimte PS5, door Mylou

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Mylou

Mylou

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Mylou

Ik heb een tv-meubel gemaakt van 18mm multiplex interieur populier, met schuifdeurtjes van 6mm multiplex interieur populier. Het was vooral belangrijk voor mij dat mijn PlayStation een mooie plek kreeg. Een kleine ontwerpfout was echter dat de PS5 zijn warmte niet goed kwijt kon in het kastje. Daarom heb ik aan de achterkant twee grote gaten geboord en een speciale PS5-ventilator geplaatst. Nu wordt de warmte efficiënt afgevoerd en raakt de PlayStation niet meer oververhit, waardoor hij probleemloos functioneert.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb dit project voltooid door groeven te frezen voor de schuifdeurtjes met behulp van een kantenfrees in zowel het boven- als onderblad. Daarnaast heb ik deuvels gebruikt voor de houtverbindingen, wat zorgde voor extra stabiliteit en duurzaamheid. Aan de achterzijde heb ik een bord geplaatst voor extra stevigheid. Dit bord bevat ook gaten voor de kabeldoorvoer en de ventilatie van de PlayStation, om ervoor te zorgen dat de warmte efficiënt kan worden afgevoerd en de kabels netjes georganiseerd blijven.

Afmetingen van mijn DIY project

120x40x45 (lxbxh) met pootjes is de kast nog een kleine 10 cm hoger.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mylou en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 215,92


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken