TV- meubel met luxe uitstraling en spotjes, door Robin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Robin

Robin

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

TV-meubel en kast voor in de woonkamer. TV-meubel met spotjes en een elektrische haard uitsparing. Het meubel heeft erg veel opbergruimte. Het is een echte eyecatcher!

Ruimte vullend Tv-meubel

TV-meubel geleverd door OPMAATZAGEN.nl. Daarna in elkaar gezet door 2/3 personen. Kast is erg groot meer personen waren dus vereist. Tevens gaten gemaakt voor de spotjes en deze aangesloten. (Zelf uitgevoerd, wel met geduld te werk gaan)

Ook hebben we de kast door een schilder mat zwart laten schilderen. De originele kast was gespikkeld https://www.opmaatzagen.nl/mdf-zwart, vergelijkbaar met een beton look. Voor goed resultaat is het aan te raden om de kast twee keer te laten schilderen/verven .

De afmetingen van het Tv-meubel

370,0 cm breed bij 252,0 cm hoog

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken