TV-meubel in zwart MDF-hout, van Frederic

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

frederic

frederic

FR

Gemiddeld

1 minuut

Frederic heeft een tv-meubel voor de woonkamer gemaakt van zwart MDF-plaatmateriaal. De combinatie van grenenhout en de zwarte kleur van MDF geeft het tv-meubel een luxe uitstraling. Ontdek hoe Frederic zijn ideale tv-meubel maakte!

Beschrijving van Frederik

Vervaardiging van een tv-meubel met 18 mm MDF van OPMAATZAGEN.nl. Montage met lamello en polyurethaanlijm. De boom komt uit mijn persoonlijke voorraad en de MDF komt van Tosize.

Hoe ik dit project heb afgerond

Ik heb eerst de MDF-panelen uitgesneden en daarna de sparrenplanken. Aan de rand I' Ik heb asranden gelijmd, hetzelfde met de bovenplaat met randen van 55 mm. Daarna traceren en frezen met de lamellenmachine. Dan ga ik verder naar de montage. We eindigen met het lijmen, 24 uur onder de pers zetten en het plaatsen van de voeten. Tenslotte een eindvernis in drie lagen.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

93,0 x 34,0 x 54,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van frederic en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 86,74


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken