TV Meubel GOOF , door Huub

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

H

H

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving

We hebben in een wat aangepaste vorm het TV meubel GOOF besteld in een MDF zwarte kleur. Aangepast omdat de breedte van de TV 122,0 cm was en het originele meubel 118,0 cm. Verder hebben we 5 spots ingebouwd die we in kleur kunnen instellen. Het is een prachtig TV meubel geworden.

Tv meubel Goof met spotjes

Het bestelde bouwpakket was volgens tijdstip geleverd. Het bestelde bouwpakket was eenvoudig samen te stellen. Met twee personen en een duidelijke schetstekening was het meubel makkelijk op te bouwen. Omdat we ook spots wilden inbouwen en de bedrading netjes wilde wegwerken was de klus na 4 uur geklaard. Trouwens het wegwerken van de kabels ging bijzonder goed door de constructie van het bouwpakket. Uiteindelijk een bijzonder mooi resultaat, waar we bijzonder tevreden over zijn en zeker zullen aanbevelen.

Tv meubel Goof in MDF zwart

Buiten maten zijn 249.8 cm bij 240,0 cm [ breedte x hoogte ]

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken