Tv-meubel en dressoir met eikenhouten paneel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

ed

ed

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Door het bevestigen van houten panelen, hebben onze simpele meubels een moderne look gekregen. Doordat het paneel uit één geheel bestaat, lijkt het alsof het complete meubel zo gekocht is.

Hoe heb je jouw project gemaakt?

We hebben de hangende meubels beide gekocht bij IKEA en 2 houten panelen besteld bij OPMAATZAGEN.nl. De houten panelen hebben we bevestigd op de meubels, dit is gedaan met speciale houtlijm. Ook zijn de houten panelen vanuit de binnenkant van de kasten vastgemaakt met schroeven voor extra stevigheid. We hebben ervoor gezorgd dat het paneel op het dressoir precies dezelfde maat heeft als het bovenblad. Bij het TV-meubel hebben we het paneel groter besteld, om deze een 'speelse' uitstraling te geven.

Wat zijn de afmetingen geworden?

Het TV-meubel is 180,0 cm, het paneel is 230,0 cm lang. Het dressoir is 180,0 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van ed en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 480,52


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken